Baluri absolvire – O poveste interesanta despre sunet, dj, efecte speciale si multa distractie

Povestea balurilor de absolvire este destul de simpla, contine absolventi dornici de distractie, un organizator, o locatie, un dj pregatit pentru un astfel de eveniment, sonorizare de mare putere, echipamente de ultima generatie in ceea ce priveste sunetul si efectele speciale, un videograf, un fotograf si extrem de multa munca.
SOUND DIVISION este parte din aceasta poveste, iar ceea ce ne recomanda este experienta acumulata in anii ce au trecut, generatii intregi de absolventi ale caror pareri pot fi gasite pe forumurile facultatilor, liceelor sau chiar scolilor gimnaziale. Pe langa asta venim in permanenta cu cea mai buna muzica, echipamente ce nu iti dau voie sa nu dansezi, profesionalism si multa experienta.
In 2015 echipa Sound Division s-a intrecut pe sine si am pornit intr-o cursa infernala, o competitie si pentru noi, 18 baluri de absolvire, 18 nopti consecutive cu mici exceptii, 18 petreceri extraordinare, peste 2000 de absolventi.
Intreaga echipa Style Events – Sound Division tine sa multumeasca organizatorilor ce au incredere in ceea ce facem, locatiilor ce au gazduit aceste evenimente : Aristocrat Events, Hotel Caro, Ramada Nord, Palatul Mogosoaia si in special Barletto Ballrooms. Multumirile nu au cum sa nu se indrepte si catre cei ce au facut posibile amintirile balurilor, Studio CMC Brasov, fotografilor, si nu in ultimul rand studentilor, elevilor si tuturor celor implicati in acest proiect.
In cele ce urmeaza va voi arata cateva din serile ce au trecut, lasandu-va sa va faceti o impresie despre ceea ce echipa noastra poate realiza. Vom reveni pe masura ce clipurile evenimentelor vor fi gata.

Bal de absolvire 2015 Liceul Teoretic „Jean Monnet”

Bal de absolvire 2015 – Colegiul National „Gheorghe Sincai”

Bal de absolvire 2015 Liceul Teoretic Benjamin Franklin

BAL DE ABSOLVIRE 2015 – Scoala Gimnaziala „Maria Rosetti”

BAL DE ABSOLVIRE 2015 – Scoala Gimnaziala nr. 195

Leave a Reply