Servicii

Serviciile pe care Sound Division le pune la dispozitie vor fi detaliate in aceasta pagina
Pachetele pe care propunem sunt urmatoarele:
PACHET SOUND – 350 Euro

Pachete de sonorizare nuntaPachete de sonorizare nuntaPachete de sonorizare nuntaPachete de sonorizare nunta

Echipamentele aferente pachetului SOUND  sunt pentru sali cu o capacitate mica de pana intr-o suta de persoane. Pachetul include pe langa DJ-ul aferent evenimentului, doua boxe active marca JBL cu o putere de 500w, consola dj-ului, formata din mixer si doua playere marca Pioneer, microfon mobil.

PACHET SOUND PLUS – 450 Euro

pachet sunet stylePachete de sonorizare nunta

Pachete de sonorizare nuntaPachete de sonorizare nunta Pachete de sonorizare nunta

Echipamentele aferente pachetului SOUND PLUS  se adreseaza salilor cu o capacitate de peste o suta de peroane. Pachetul include dj aferent evenimentului, doua boxe active JBL cu o putere de 500 w, doua boxe bas 1000 w JBL, consola ce include mixer si playere PIONEER, microfon mobil.

……………………………….

LUMINI SI EFECTE SPECIALE – 200 Euro

lumini si efecte speciale lumini si efecte speciale lumini si efecte speciale

………………………………………..

Acest pachet se poate adauga oricarui tip de pachet de sunet, el include doua mooving head-uri, o masina de baloane de sapun si o masina de fum, ideale pentru a crea atmosfera de petrecere, ambientul necesar pentru a transforma o petrecere statica intr-un eveniment grandios.

……………………………………………….

…………………………………………………

………………………………………………….

ILUMINAT ARHITECTURAL – dela 200 Euro

iluminat arhitectural iluminat arhitectural

……………………

Acest pachet completeaza si decorul locatiei unde se desfasoara evenimentul, punand in evidenta spectacolul ce urmeaza a se desfasura. Sunt locatii ce se schimba total cu acest pachet, putand sa actionam in orice moment pentru schimbarea culorii intregii sali.

…………………………………………..

…………………………………………..

…………………………………………..

GRINDA LUMINI SCENA- de la 400 Euro

GRINDA LUMINI GRINDA LUMINIGRINDA LUMINIgrinda cu picioare reglabile

Grinda de lumini este un alt accesoriu ce poate schimba in intregime aspectul unui eveniment, delimitand scena sau locul unde este amplasat dj-ul de ringul de dans. Acest pachet este pliabil pe cerintele evenimentului, dimensiunile acestei grinzi fiind segmentiale de 2m,3m, 1m astfel putand fi construita pentru o anume locatie. Acest pachet include patru mooving head-uri, patru pari led, masina de fum si masina de baloane.